7 december 2021

Data maakt van jouw onderneming een echte winnaar

2 min read

Ben jij continu op zoek naar manieren om jouw onderneming of werknemers verder door te ontwikkelen, om zo kosten te verlagen of de efficiënte te verhogen? Of ben je een echte datafreak en heeft de titel jou al genoeg getriggerd? Dan is dit artikel bedoeld voor jou. In dit artikel gaan we namelijk dieper in op de digitale transformatie die gaande is in de wereld, hoe jouw onderneming hier beter van wordt en hoe Expandior jou kan helpen in deze omslag. Data driven performance is dé manier om jouw onderneming beter, sneller, goedkoper én efficiënter te laten werken. Je leest er in dit artikel alles over.

Maak je gereed voor een digitale transformatie

Bij Expandior geloven ze heilig in de sterkte en effectiviteit van data driven performance. En dat is natuurlijk niet voor niks. Met behulp van data kan men de processen binnen de organisatie optimaliseren en het volledige potentieel van de data benutten. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van de data vanuit het CRM-systeem met de websitebezoeken. Zo weet je precies wanneer een prospect jouw website bezoekt, hoe lang die op de website geweest is en welke pagina’s die bestudeerd heeft. Door deze data (inzichten) te combineren kan men tot geheel nieuwe tactieken en strategieën komen dan wanneer deze data ontbreekt. Men kan zo veel gerichter ter werk gaan, om zo dus de middelen optimaal te benutten. En zo zijn er natuurlijk nog tal van voorbeelden waar data bij kan ondersteunen of zelfs sturen.

Tekort aan data professionals

Gezien de digitale transformatie waarin onze wereld zich momenteel in bevindt zijn er vele data professionals nodig om data in kaart te brengen, uit te lezen en adviezen te formuleren. Gezien de ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen is de verwachting bij Expandior dat er een ruim tekort zal ontstaan aan Data Scientists in 2024. Wees de concurrentie een stapje voor en voorkom dat jij zonder data professional komt te zitten en ga eens in gesprek met Expandior. Zij vertellen je maar al te graag meer over de vele mogelijkheden van het samenvoegen van hoogwaardige data.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *