7 december 2021

Efficiënte en eenvoudige communicatie

2 min read
bellen

Werk je met je bedrijf via het programma Microsoft UC (Unified Communications)? Het is een programma om op erg efficiënte wijze te communiceren met klanten en collega’s. Via Microsoft UC kun je de online status van al jouw contactpersonen zien. Daarnaast kun je snel en eenvoudig vergaderingen plannen. Het programma maakt communiceren met klanten en collega’s makkelijker, omdat je een chatgesprek al snel om kunt zetten in een videogesprek. Wist je dat er ook een uitbreiding is ontworpen die het nog makkelijker maakt om te werken met Microsoft Teams? 

Microsoft Teams Contact Center

CC4Teams is een programma dat is geïntegreerd met Microsoft. Je kunt CC4Teams gebruiken in de omgeving van Microsoft Teams. Het programma biedt veel extra functies om Teams naar een  Contactcenter te transformeren. Met CC4Teams is het mogelijk om rapporten te maken, te plannen en te bekijken. Je kunt alle activiteiten bijhouden op een dashboard. Daarnaast is het mogelijk om via het Microsoft Teams Contact Center te communiceren met klanten via telefoon, chat, social media, e-mail of WhatsApp. 

CC4Teams is te integreren met Microsoft Teams, Dynamics en Skype for Business. Microsoft Teams Contact Center voegt allerlei functies toe aan deze programma’s. Een aantal voorbeelden hiervan zijn grafische VR, skill based routing, het opnemen en doorverbinden van oproepen, CRM-integratie, real-time en historische rapportage en de toevoeging van wallboards. 

In tijden van thuiswerken

We werken de laatste tijd allemaal een stuk vaker van thuis uit. Deze toevoeging aan Teams is hier ideaal voor. Het wordt namelijk een stuk makkelijker om online, op afstand, te communiceren met jouw collega’s of klanten. Je hoeft niet per se te bellen om antwoord te verwachten van een klant, maar je kunt ze op elk moment van de dag een berichtje sturen en een berichtje ontvangen. 

Het is daarnaast makkelijker geworden voor de klant om online te communiceren met jouw bedrijf. Vaak zijn klanten bekend met een enkel programma waar ze zelf mee werken. Met deze toepassing is het mogelijk geworden om de klanten te laten communiceren via het door hen gewenste kanaal, maar is het voor jou mogelijk om dit allemaal vanuit Teams te doen. 

Getest

Deze toepassing van Teams is uitvoerig getest en ontworpen in samenwerking met mensen die er daadwerkelijk gebruik van maken. Het is zo ontworpen dat het programma makkelijk in gebruik is, ook voor mensen die er nog niet bekend mee zijn. Als je op zoek bent naar een programma om in tijden van thuiswerken beter en efficiënter met jouw collega’s en klanten te kunnen communiceren, is dit programma echt iets voor jou. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *