7 december 2021

Er zijn veel merken

2 min read
refurbished laptop

Refurbished laptops worden steeds beter! Apple verkoopt al enige tijd gerealiseerd MacBooks online, net als Dell, maar nu komen er meer winkels bij. Ze zijn begonnen met een beperkte uitverkoop van gereviseerde MacBook Airs. De laptops beginnen bij 899,99 euro, maar ze gaan in prijs omhoog naar 999,99 euro, en je kunt ze krijgen in alle kleuren en modellen. Je kunt echter een goede MacBook kopen als je in de markt bent, en hier lees je waarom je zou moeten overwegen een gereviseerde MacBook Air te kopen.

refurbished laptop

Beste Macs voor Mac en iOS

Omdat ik mijn MacBook Air voornamelijk voor Mac en iOS gebruik, heb ik een gereviseerde MacBook Air gekocht om uitsluitend als laptop te gebruiken en mijn MacBook Air voor iOS-apparaten te gebruiken. De laptop en ik werden bij de heup verbonden. Toen ik mijn MacBook Air kocht, was ik van plan om tegelijkertijd een tweede laptop aan te schaffen. Die aankoop is er nog niet van gekomen, maar ik zou het wel aanraden als je een iPhone, iPad of Apple Watch hebt of iemand kent die dat heeft.

Deze beste Mac- en iPad-apps zijn de beste voor je iPhone, iPad en Mac. Deze beste Mac- en iPad-programma’s zijn de beste voor je iPhone, iPad en Mac. Bekijk een aantal van onze andere koopgidsen hier voor meer beste deals.

Ik had problemen om iTunes en Apple’s eigen programma’s goed werkend te krijgen en als je van Windows of Android komt, zul je misschien geen problemen ondervinden, maar ik denk dat het de moeite waard is om volledig te kunnen profiteren van zowel Mac- als iOS-software.

Welke kiezen?

Een gereviseerde MacBook Air met een 1,6-GHz dual-core Intel Core M3-processor, 4 GB RAM, 128GB SSD-opslag, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0 en een oplaadbare batterij betekent dat hij klaar is om je programma’s en je foto’s en video’s overal mee naartoe te nemen en naadloos en probleemloos te blijven werken.

Refurbished laptops worden geleverd met alle accessoires die bij de originele laptop werden geleverd. Het was refurbished en niet goedkoop, maar het was slechts refurbished. Je kunt mijn review van de refurbished MacBook Air uit 2016 bekijken voor meer details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *