7 december 2021

Isolatie bedrijven en Chatbot

2 min read

Mensen zijn steeds vaker bezig met duurzaam leven. Dit kan op allerlei verschillende manier. Denk aan het eten van duurzaam voedsel, het kiezen voor groene stroom en het kiezen voor de fiets in plaats van de auto. Wat ook een goede manier is het isoleren van je huis. Op deze manier houd je meer warmte in je huis en hoef je de verwarming niet nog hoger te zetten. Dit kan doormiddel van bijvoorbeeld spouwmuur, dakisolatie of bodemisolatie. Er zijn in Nederland zo’n 110 isolatiebedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Al deze isolatiebedrijven beschikken over hun eigen website waar hun manier van werken staat vermeld. Hier kunnen de websitebezoekers vaak ook een offerte aanvragen. Wanneer websitebezoekers er niet uitkomen kan een chatbot een goede uitkomst zijn.

Wat is een chatbot?

Doormiddel van een chatbot worden gesprekken geautomatiseerd met de websitebezoekers. Klanten kunnen allerlei verschillende chats sturen. Dit kan gaan om het opstellen van een offerte wat niet helemaal lukt of als een klant advies wil met betrekking tot de isolatie. De chatbot probeert deze chats zo volledig mogelijk te beantwoorden door bijvoorbeeld vragen terug te stellen. Wanneer de chatbot er niet uit komt of als de klant behoefte heeft aan persoonlijke service springen de chatspecialisten van Chatkracht bij.  Zij beantwoorden deze chat dan doormiddel van het kenniscentrum. In het kenniscentrum staat alle informatie met betrekking tot de organisatie. Op deze manier zijn de chatspecialisten bereid om een zo concreet mogelijk antwoord te geven aan de websitebezoeker.

De toegevoegde waar van een chatbot

Met de chatbot van Chatkracht ga je voor een snellere klantenservice, betere bereikbaarheid en hogere conversie. De chatbot van chatkracht beantwoord de chats binnen 30 seconde. Op deze manier wordt er een zeer snelle klantenservice geboden. De chatbot is ten alle tijden bereikbaar voor de websitebezoeker op deze manier creëer je een beterbereikbaarheid. Door de chatbot kunnen de websitebezoeker zo goed mogelijk worden geholpen en een oplossing worden gezocht voor elke vraag. Hierdoor creëer je een hogere conversie. Bent u geïnteresseerd? neem gerust contact op via de live chat op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *