7 december 2021

Speciaal voor de industrie

2 min read
industrial pc

Een industrial pc is gemaakt om complete systemen aan te sturen, ze worden onder andere ingezet bij brandweer en politie. Maar ook op een booreiland waar je op je computer moet kunnen vertrouwen. De computers zijn altijd maatwerk, dit om ervoor te zorgen dat je ermee kunt doen wat nodig is. Niet voor niets zijn de onderdelen van deze computer van uitmuntende kwaliteit, niet alleen de software maar ook de hardware van de pc is duurzaam. Kasten die tegen stof en vuil kunnen zijn geen uitzondering. 

Specifiek voor je werkzaamheden

Bij het kopen van een computer loop je altijd tegen een probleem aan, kun je de software wel vlekkeloos draaien die je nodig hebt om het systeem of de software te laten draaien. Computers van ikbenstil.nl zijn maatwerk, dit betekent dat alle onderdelen zijn afgestemd op de werkzaamheden die je ermee moet doen. De industrial PC is het neusje van de zalm onder de computers, vervaardigt met de beste soft en hardware om het beste resultaat te behalen iedere dag weer.

industrial pc

Kenmerken van de computer

Bij het kopen van een industrial pc koop je een computer met een aantal unieke kenmerken. Om te beginnen zit je niet vast een een afmeting, wat je nodig hebt wordt geleverd hoe groot de kast ook moet zijn. Heb je een systeemkast nodig die tegen vocht en water kan dan is dit voor ikbenstil.nl ook geen probleem, ook stof en vuil wordt buiten gehouden door de duurzame kast. Ga je voor een professioneel resultaat dan ben je bij ikbenstil.nl aan het goede adres.

industrial pc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *