21 januari 2022

Tweedehands laptop

2 min read
tweedehands laptop

Je oude laptop is kapot. Nu is de vraag ga je voor een nieuwe laptop? Of toch voor een tweedehands laptop? Wat is het verschil en waarom zou je voor het een juist moeten kiezen en de ander niet? Het verschil is dat je bij een refurbished laptop een handje helpt aan een duurzame maatschappij. De maatschappij waar jij je momenteel in bevindt. Door de productie van nieuwe laptops of de laptop die je weggooit is er veel energie nodig om de oude laptop te verwerken. Hierdoor heb je kans dat je de aarde een stuk meer beschadigd dan je als het waren zou willen. Het kopen van een refurbished laptop kan je ook veel geld schelen. 

tweedehands laptop

Het verschil

Waar het in de winkel honderd euro meer is, kan het in de de tweedehands laptop winkel veel minder zijn. Je kan online een nieuwe laptop bestellen maar er zijn ook genoeg winkels die ze verkopen.

Het repareren van een laptop kan soms wat tijd kosten, daarnaast is de keuze ook nog te maken of je hem wel wilt inleveren. Als je er voor kiest om een nieuwe te kopen, overweeg dan alsnog om je laptop, telefoon of computer in te leveren. Het inleveren van dit soort producten zou iemand anders goed doen. onbewust en toch een beetje bewust zal je zien dat het toch goed doet om iemand blij te maken. Je laptop is in goede handen als je hem eenmaal wilt inleveren. Maar wil je helpen met een goed milieu? Lever hem dan in en gooi hem niet zo snel weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *